Ban Pho massage

Uddannet eksamineret Thai Massør

Om massage

Thaimassage


Den slags thaimassage bruger både håndfladen og tommelfingeren til at koncentrere trykpunkter af hele din krop. Thaimassagen indeholder en reducering af spændinger og træthed afslapper stive muskler - hvilket igen medføre en bedre blodcirkulation og skaber en fantastisk føelse af velvære.

Oliemassage


Oliemassagen er baseret på svensk massageteknik - afgiftning og forskønning af din hud og er bestemt til afslappelse. Rene æteriske olier til kroppen vil lindre stressede muskler - forøge blodcirkulationen og mildne din sjæl og ånd. Dyb cellevævsmassage ar tilgængelig på anmodning.


Aromamassage


Aromamassagen er en meget behagelig massageform hvor du bliver masseret med æteriske olier fra forskellige blomster samt urter. Massagen påvirker hud, væv og organer samt på forskellige måder kroppen som helhed.


Fodmassage


Genspejlning af kroppen er troen på at den inholder en konstant flydende energi - hvilket forener kroppen med fødderne. Den specialiserede fodmassage hjælper med at lindre stress og spændinger - hjælper til at forbedre blodcirkulationen - nærer genopbyggelse af kroppens naturlige tilstand og ligevægtige kirtler.


Ansigtmassage


Thai honning facial - i princippet ingredienser af specialcremer som honning - lime og agurk og som nyder godt af et aldrende omdømme som lægemiddel - blødgøring og fugtihed.